+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Szolár utcai fény

GateSea Solar GateSea Solar utcai világos, 3-módú, lítium elem, széles látószögű 4-tengely beállítás az optimális napfény expozíció, Fit Max Pole átmérő 3"· · · · 3-módú beállítást. ZÖLD LED indikátora: Alkonyat dawn világítás, PIR érzékelő nem működik. KÉK LED indikátora: PIR funkció...

Product Details

GateSea nap

GateSea napUtca fény, 3-módú beállítást, lítium elem, széles látószögű 4-tengely kiigazítás optimális napfény expozíció fér Max Pole átmérő 3"

·image001.jpg

·image003.jpgimage005.jpg

· 3-módú beállítást. ZÖLD LED indikátora: Alkonyat dawn világítás, PIR érzékelő nem működik. KÉK LED indikátora: PIR funkció be kapcsolva, a dim mode 165 lumen, teljes fényerő 1300 lumen. PIROS LED indikátora: PIR funkció be van kapcsolva, a jelzőfény felgyullad, amikor mozgást érzékel, nincs mozgás a fény / teljes sötétség.

· Maximális pole átmérő 8 cm-es (3 hüvelykes). Szándékos részére 3-4 méter (10-13 láb) pólus magasság; 6-8 méter (20-26 láb) távolságot pole pole.

· 4-tengely forgása lehetővé teszi az optimális napfény expozíció szezonális változások; lehetővé teszi a könnyű rendszeres tájékoztatás terület kiigazítás.

· Lítium akkumulátor, fokozott biztonságot, erős hőmérsékleti stabilitás, tolerancia, visszaélés, magas jelenlegi osztályzat és 1500 élettartamuk felszerelve.

· Lenni persze-hoz felügyelet A1080X teljes nap 8 óra használat előtt. Ha A1080X nem végez beállításai, kérjük, kapcsolja ki a rendszer, és díj teljes nap használat előtt 3 nappal. Alacsony akkumulátor-feszültséget tiltja rendszer rendesen működik. A fény csak jön az éjszaka.

 

Termék leírása

Előnyök & jellegét meghatározza:
a) árok vezetékek - az alfa 1080 X nem kell futtatni föld alatti drót a legközelebbi elektromos transzformátor a világítási rendszer.
b) árokásó -, mert az alfa 1080 X egy teljesen standalone, önálló Szolár utcai lámpa rendszer / Solar árvízi fény / Solar zászló-Pole fény, nem kell a további költségek, ásás árkok, a földalatti bekötése.
c) csere tereprendezés - mert nincs árok telepíteni az alfa 1080 X, van helyettesít, és javítása a földre, hogy szakadt a gyakorlatot árokásó során további költségek nélkül.
d) föld médiahasználati engedélyek - nincs szükség külső vezetékes kapcsolatok, stb, az alfa 1080 X lehetővé teszi, a szabadtéri felhasználó egységes, megfizethető világítással, hogy a világítás helyeken, anélkül, hogy tárgyaljon a tulajdonságot, a tulajdonosok vezetékelés és parképítés.
e) nem elektromos mérő - és az Alpha 1080 X nincs szükség a mérő a világítási rendszer. Ez azt jelenti, hogy mentse a költségek beszerzése és telepítése egy méter, és az elektromos csatlakozási díj.
f) nem elektromos használat és a követelés díjakat - mert az alfa 1080 X teljes egészében napenergiával hajtott, akkor nem kell fizetni az elektromos használat.
g) LED fény élettartama több mint 50,000 óra - költséget takaríthatunk meg izzó csere, karbantartási és telepítési.
Lítium akkumulátorok gyártják, magas színvonalú nagyteljesítményű alkalmazások, biztonság, erős hőmérsékleti stabilitás, tolerancia, visszaélés, magas jelenlegi osztályzat és 1000 ciklus élet. Lítium ólak újra feldolgozható.
Csomag tartalma: 1 * solar beépített lítium akkumulátor, fali tartószerkezet, utcai lámpatest

Pole nem szerepel.
A fény nem kapcsolja be a napközben, és éjjel csak jön.

image007.png 

 Tügynökségeitől részletek

Márka

Solar Light Mart

Termékszám

SLM901350

Cikk súlyát

4.5 font

Termék méretek

6.1 x 3,9 x 15 hüvelyk

Akkumulátorok

1 lítium-ion akkumulátorok szükséges. (tartozék)

Terület világítás osztályozása

IP65

Összeszerelt magasság

15 hüvelyk

Összeszerelt hossza

6.1 hüvelyk

Összeszerelt szélessége

3.9 colos

Gyűjtemény

ALFA

Szín

Fehér

Anyag

Üveg, fém, műanyag

Befejezés

festett fehér

Jelzőfények száma

1

Mellékelt alkatrészek

Elemekkel

Feszültség

5 v

Speciális felhasználás

Kültéri világítás, utcai világos, utcai lámpa

Lámpatest funkciók

ZÖLD jelzőfény: világítás hajnalban, alkonyatkor PIR érzékelő továbbra sem függvény., kék LED-es kijelző: PIR funkció be kapcsolva, a dim mode 165 lumen, teljes fényerő 1300 lumen., piros LED indikátora: PIR funkció be van kapcsolva, a jelzőfény felgyullad, amikor mozgást érzékel, nem mozgást nem könnyű / teljes sötétségben., minden három beállítás, a fény csak jön night., maximális pole átmérő 8 cm-es (3 hüvelykes)., a 3-4 méter (10-13 láb) pólus magasság és a 6-8 méter (20-26 láb) távolság között pole pole., 4-tengely forgása tartószerkezet.

Fény irányát

Állítható

Áramforrás

Solar

Stílus váltás

Nyomógomb

Elemekkel?

igen

Akkumulátorok szükséges?

igen

Izzó típusa

LED-ES

Fényáram

1300 lm

Teljesítmény

10 watt

Színhőmérséklet

5500 Kelvin


Hot Tags: napelemes utcai lámpa, gyártók, a beszállítók legjobb, vásárlás, olcsó, árak, eladó
Kapcsolódó termékek
Inquiry