+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Solar Insect gyilkos lámpa

Solar rovarölő lámpa A napsütéses oszcillációs kártevők gyilkos fénye a legmegfelelőbb eszköz az 5000 féle növényi rovar elpusztításához, növényvédőszer-szennyeződés nélkül, 20000 - 40000 négyzetméteres tényleges sugár, 0 szennyezés, nagymértékben csökkenti a peszticid használatának költségeit. Tiszta napkollektor ...

Product Details

Solar rovarölő lámpa

4.jpg

A napfény frekvenciájú oszcillációs kártevők gyilkos fénye a legmegfelelőbb eszköz ahhoz, hogy akár 5000 féle rovarpestert is megölhessenek, peszticid-szennyeződés nélkül, 20000 - 40000 négyzetméteres sugárzással, 0 szennyezéssel, jelentősen csökkentik a peszticidek használatának költségeit.

Tiszta napenergiával működő, a lámpák elcsábítják a rovarokat és a nagyfeszültségű huzal hálója megöli, az akkumulátor napi energiát táplálja, az éjszakai felszabadulást, az egész rendszert intelligens vezérlő működtetik, könnyű kezelhetőségű és időzítő auto kapcsolóval.

Széles körben használják a gazdaságban, erdészetben, raktározásban, kertben, parkban, állattenyésztésben, akvakultúrában stb.

5.jpg

Megjegyzés: A fő elemek közé tartozik a napelem, az akkumulátor, az intelligens vezérlő, a fénypólus, a nagyfeszültségű bekötés, a nagyfeszültségű trigger, a transzformátorlemez, a műanyag tartály, a hardver stb.

8.jpg9.jpg

Jellemzők:

● Napelem: 15Wp ~ 80Wp nagy hatékonyságú polikristályos

● Akkumulátor: karbantartásmentes gél / terner lítium akkumulátor

● A lámpa teljesítménye: 20W

● Pólus magassága: 2,5 m

● Hatékony sugár: 20000 ~ 40000 SQ.Ms


Hot Tags: szoláris rovarölő lámpa, gyártók, beszállítók, legjobb, vásárlás, olcsó, ár, eladó
Kapcsolódó termékek
Inquiry