+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Findyouled Solar árvízi fények

Findyouled Solar árvízi fények közvilágítás táj 60LED/120Lumen /In-ground öntött alumínium fali lámpák, 2 az 1-ben állítható fény 16.4 ft kábel, Auto on/off (meleg fehér) · Meleg fehér 60led/120lumen, kimeneti szög 60 fokos a fedezet nagyobb látószög, mint átlagos világítótestet. világítótestet...

Product Details

Findyouled Solar árvízi fények közvilágítás táj 60LED/120Lumen /In-ground öntött alumínium fali lámpák, 2 az 1-ben állítható fény 16.4 ft kábel, Auto on/off (meleg fehér)

 

图片41.jpg 

· Meleg fehér 60led/120lumen, kimeneti szög 60 fokos a fedezet nagyobb látószög, mint átlagos világítótestet. világítótestet és a napelem is mind a falra szerelt konzolok és a földi szerelt tét roham szükségleteid. És egy 16.4ft vezető kábel beltéri lámpatest munka

· Fuss 6 ~ 15hours szürkén jelenik meg, mint egy jel-ra egy teli felügyelet, 2000mah újratölthető akkumulátor, 3 év garancia, fény nélkül automatikusan működik a naplementéig eltart Hajnal: jó Sunshine.

· A forgatható 7.5x6.1 lassan mászik napelem, gyors töltés, még a felhős nap. Csak megereszt a napelem először, és akkor gyere automatikusan éjszaka éjszaka érzékelő és marad a 6 óra több

· Vízálló és hőállóság---forgatható öntött alumínium fekete kivitelben világítótestet a reteszelő gyűrű és a gumi tömítés, eső, hó és nagy napsütés erősen kibírja

· Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy felkapcsoljuk a villanyt, könnyű test, használat előtt. A Fény fényérzékeny, és nem könnyű világos helyen. Kapcsolja be a fényt napközben, kérjük teljes mértékben fedezi a napelem és győződjön meg róla, nincs fényforrás vagy napsütés észlelt.

 

图片42.jpg图片43.jpg图片44.jpg 

Termék leírása

Szín: meleg fehér

Megjegyzés:
Győződjön meg arról, hogy felkapcsoljuk a villanyt, könnyű test (érezni a gombra a műanyag kupakot süllyedt) használat előtt. A Fény fényérzékeny, és nem könnyű világos helyen. Kapcsolja be a fényt napközben, kérjük teljes mértékben fedezi a napelem és győződjön meg róla, nincs fényforrás vagy napsütés észlelt.

Nagy táj vagy drámai Megvilágítási beállítások 
Ez a fény ideális igazán semmit szabadban, hogy meg kell világítani: műút, zászló, a bejelentkezési elérési útját, udvar, garázs, Patios, fedélzeti területek, vagy még egy adott fa vagy növény.

Automatikus megvilágítás 
A napelemes fényérzékelő a fény megy alkonyatkor automatikusan és marad a 6 óra több

2 az 1-bevezetés 
Bot, a föld/használata is csavart felmászik a falon

Egész éjjel működik 
Nagyobb napelemek felvenni több napsütés és ennek fényében tarthat 6 ~ 10 óra

Könnyű-hoz felszerel
Fém váz és a fekete befejez-val IP55 vízálló, külön 2 watt napelem 16.4 láb vezeték, nincs AC vagy DC áram van szükség.

Nap = zöld energia, mentése Money
A hatékony napelem napelemes világítás nincs AC vagy DC áram van szükség, ezek napelemes lámpa nem csak megtakarítás, egy kicsit a "rewiring" díj egy motoros árvíz tükrében, azt is menteni $ az elektromos számlát. Ha az időjárás napfényes, meg kell nagyon elégedett ezt a terméket.

Körülbelül FindyouLED 
Mi összpontosít, fejlesztése és értékesítése LED lámpák és LED készülékek otthoni & kert, és tudjuk szentelni magunkat és létrehozása a jobb otthon idő az Ön számára.


Hot Tags: findyouled solar árvízi fények, gyártók, a beszállítók legjobb, vásárlás, olcsó, árak, eladó
Kapcsolódó termékek
Inquiry