+86-760-87808162sales@gatesea.com

Rólunk

Haza > GARANCIA

szavatosság

A Sunwebcam garantálja, hogy a fényképezőgép-rendszer a vásárlás napjától számított tizenkét (12) hónapig ("jótállási időszak") mentes működési hibáktól és hibáktól. A Sunwebcam javítja vagy kicseréli a Kamera Rendszert, ha a Jótállási Időszakban nem működik megfelelően, az itt megadott feltételek és / vagy korlátozások figyelembe vételével. Az ilyen javítás vagy csere az Ön kizárólagos joga a Korlátozott Jótállás alatt.

A biztonsági retesz eltávolítása az egység hátsó reteszéből automatikusan érvényteleníti a garanciát, hacsak a SUNWEBCAM nem kéri, hogy a végfelhasználó eltávolítsa azt a hibaelhárításhoz.

SUNWEBCAM WARRANTS

Solar Panel - 2 év korlátozott garancia az építésre

Akkumulátor - 2 év korlátozott jótállás

Kamera - 2 év korlátozott jótállás

Ez a korlátozott garancia nem terjed ki a következőkre:

(1) a kamerarendszer bármilyen hibája vagy károsodása, amely a kamera rendszer hibás kezelésének következménye;

(2) a fényképezőgép rendszernek a kamerarendszer megvásárlása után történt meghibásodása vagy károsodása, amely a javítás, módosítás vagy egyéb hasonló tevékenység miatt bekövetkezik;

(3) a kamera rendszer hibája vagy károsodása, amely a fényképezőgép beszerzése után a szállítás, a leesés, a sokk vagy más hasonló tevékenység miatt bekövetkezik;

(4) a kamerarendszer hibája vagy károsodása, amely a gondatlan vagy helytelen tárolás vagy a kamera rendszer helytelen használata vagy karbantartása miatt következik be;

(5) a kamerarendszer bármilyen hibája vagy károsodása, amely idegen tárgyak, például szennyeződés vagy szennyeződés, homok, víz vagy folyadékok miatt keletkezik, a kamerarendszer belsejébe belépve.

Vásárlási feltételek

A Sunwebcam kamera rendszer megvásárlásával a Végfelhasználó vagy az Ügyfél beleegyezik a jelen "Vásárlási feltételek" dokumentumban található összes feltételhez.

A jelen Általános Szerződési Feltételek nem módosíthatók, kiegészíthetők és nem módosíthatók más dokumentum (ok) használatával. Bármely ilyen kísérlet érvénytelenné válik, hacsak a Végfelhasználó és a Gatesea Technology Limited által aláírt írásbeli megállapodás másként nem rendelkezik

Ha az Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését semmilyen kormány bármely törvénye, szabálya, rendelete vagy szabályozása, vagy bármely állam vagy szövetségi bíróság végleges megállapítása nélkül érvénytelennek tekintik, az ilyen érvénytelenség nem érinti e rendelkezések bármely egyéb rendelkezésének végrehajthatóságát körülmények.

Számlázás / fizetés

A Sunwebcam elfogadja a banki átutalásokat, a Paypal és a Western Union.

Képek tárolása

Az összes képet a Sunwebcam adatbázisában tárolják egy egyéves (365 nap) időtartamra a havi szolgáltatás végfelhasználási dátumától kezdve. Minden adat törlésre kerül az adatbázisból harminc (30) nappal a fájl hitelkártya feltöltésének képtelenségét követően.

Képek biztonsága

A Sunwebcam biztonságos adatbázisban tárolt összes kép csak a Végfelhasználó számára érhető el, és az adatvédelem a Felhasználónév és a Jelszó védelme alatt áll.

Vezeték nélküli szolgáltatás

A Sunwebcam a lefedettség számítógépes, matematikai előrejelzései alapján különböző lefedettségi térképeket használ fel. Azonnal alacsony fekvésű területek hajlamosak arra, hogy szakaszos lefedettség legyen a terep miatt. A tényleges lefedettségi terület eltérhet a lefedettségi térképeken feltüntetettektől, és a lefedettséget befolyásolhatják olyan tényezők, mint az időjárás, a lombozat, az épületek és más tényezők. A Sunwebcam nem garantálja a lefedettséget, és a lefedettség változhat. Az épületekben a lefedettséget hátrányosan érintik a falvastagság / anyag és az épületen belüli helyek (pl. Pincék és terepek).

Telepítés és támogatás

A Végfelhasználó felelős a Sunwebcam kamera rendszer telepítéséhez megfelelő helyen. A Végfelhasználó feladata a Sunwebcam kamera rendszer telepítése és tesztelése minden helyi kódra és követelményre vonatkozóan. A telepítési utasítások megtalálhatók a Sunwebcam Youtube honlapon az egyes termékoldalakon a "Telepítés" alatt.

Alkalmazandó jog

Eltérő rendelkezés hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételek helyszínét és jogát a Gatesea Technology Limited székhelyének törvénye szabályozza.

A Sunwebcam minden szellemi tulajdonát és egyéb anyagát, beleértve, de nem kizárólag a védjegyeket, a szabadalmakat, a szabadalmakra váró szabadalmakat, a beágyazott szoftvereket, a szerver szoftvereket és a hardvert, a Gatesea Technology Limited

szavatosság

A Gatesea Technology Limited garantálja, hogy a fényképezőgép-rendszer a vásárlás napjától számított tizenkét (12) hónapig ("jótállási időszak") mentes működési hibáktól és hibáktól. A Sunwebcam javítja vagy kicseréli a Kamera Rendszert, ha a Jótállási Időszakban nem működik megfelelően, az itt megadott feltételek és / vagy korlátozások figyelembe vételével. Az ilyen javítás vagy csere az Ön kizárólagos joga a Korlátozott Jótállás alatt.

A biztonsági retesz eltávolítása a készülék hátsó reteszéből automatikusan érvényteleníti a garanciát, hacsak a Sunwebcam kéri, hogy a végfelhasználó eltávolítsa azt hibaelhárítás céljából.

Ha valami meghibásodik a kamerarendszerrel, küldd el neki a fizetésért fizetett postaköltséget a probléma rövid írásos leírásával:
Gatesea Technology Limited

9. épület, Electronic Park, South Fushan út, Zhongshan City, Guangdong, Kína

Ez a korlátozott garancia nem terjed ki a következőkre:

· A kamerarendszer hibája vagy károsodása, amely a kamera rendszer hibás kezelésének következménye;

· A Kamerarendszer hibája vagy károsodása, amely a fényképezőgép-rendszer megvásárlása után javítás, módosítás vagy más hasonló tevékenység miatt bekövetkezik;

· A fényképezőgép rendszernek bármilyen olyan hibája vagy károsodása, amely a fényképezőgép-rendszer megvásárlása után a szállítás, a leesés, a sokk vagy más hasonló tevékenység miatt fordul elő;

· A kamera rendszer hibája vagy károsodása, amely a gondatlan vagy helytelen tárolás vagy a kamera rendszer helytelen használata vagy karbantartása miatt következik be; és

· A kamerarendszer bármilyen hibája vagy károsodása, amely idegen tárgyak, például szennyeződés vagy szennyeződés, homok, víz vagy folyadék belsejébe kerül a kamerarendszer miatt.

A "nem" díj ellenében a Sunwebcam ellenőrzi a kamerarendszert, és hetvenkét (72) órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az ellenőrzésünk eredményét megadja. Ha a kamerarendszer olyan módon sérült meg, hogy a garancia "nem terjed ki" (vagyis a kárt a kamerarendszer visszaéléséből eredt), a Sunwebcam meghatározza a kamerarendszer rögzítésének költségeit, és ezt az összeget továbbítja a Végfelhasználó. A Végfelhasználó kérésére a Sunwebcam javítja a helyreállítható kamerarendszer sérült komponenseit, a Sunwebcam belátása szerint, feltéve, hogy a Sunwebcam felszámolja a Végfelhasználót $ 75 / óra plusz anyagköltséggel. Ha megkapja a javítás kifizetését, ha van ilyen, a kamerarendszert visszaküldi a végfelhasználónak a Sunwebcam rovására.

Korlátolt felelősség

A Végfelhasználó vállalja, hogy a Kamera Rendszer használata vagy szándéka a Végfelhasználó kizárólagos kockázatát jelenti. A Gatesea Technology Limited, annak tisztviselői, ügynökei vagy bárkinek, aki a Kamarendszer létrehozása, gyártása vagy forgalmazása során semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes kárért, amely a képtelenség a kamerarendszer használatára; vagy hibák, mulasztások, megszakítások, fájlok törlése, hibák, hibák, működési késedelmek vagy továbbítás vagy a teljesítmény meghiúsulása, függetlenül attól, hogy korlátozzák-e az Istent vagy a Termet, kommunikációs hiba, lopás, megsemmisítés vagy illetéktelen hozzáférés nyilvántartásokhoz, programokhoz vagy szolgáltatásokhoz. A fentiek ellenére a Végfelhasználó kizárólagos jogorvoslati lehetőségei minden kártérítésre, veszteségre és a cselekvés okaira, akár egyetértésre, kártérítésre, akár gondatlanságra vagy más módon, nem haladhatják meg a Kamarendszerért a Végfelhasználó által fizetett összesített dollárösszeget.

Sem a Gatesea Technology Limited, annak alkalmazottai, leányvállalatai, ügynökei, harmadik fél információs szolgáltatói, kereskedői, engedélyezői vagy hasonlók, nem garantálják, hogy a kamera rendszer szolgáltatása ne szakadjon meg vagy hibamentes; és nem vállalnak semmilyen garanciát a kamerarendszer használatából nyert eredményekre vonatkozóan.

Törvényes cél

A Végfelhasználó csak a Sunwebcam használatát jogszerű célokra használhatja. Tilos minden olyan anyag használata, amely sérti a szövetségi, állami vagy helyi törvényeket. Ez magában foglalja, de nem kizárólag, a szerzői joggal védett anyagot, a jogilag fenyegető vagy obszcén, pornográf, profán vagy anyagi védelem alatt álló anyagot.

Kártalanítás

A Végfelhasználó vállalja, hogy kártalanítja a Gatesea Technology Limited-t a Kamarendszer bármilyen használatáért. A Végfelhasználó azt is vállalja, hogy a Gatesea Technology Limited, ügynökei, ügyfelei, alkalmazottai, ügyfelei, alkalmazottai, ügynökei, ügynökei, ügynökei, tisztségviselőket és alkalmazottakat, amelyek az Ügyfél által teljesített vagy végrehajtott vagy elfogadott Szolgáltatás vagy az Ügyfél, ügynökei, alkalmazottai vagy megbízottai által értékesített bármely Kamerarendszerből eredhetnek vagy származhatnak.

A Végfelhasználó azt is vállalja, hogy a Gatesea Technology Limited-et megvédi, kártalanítja és ártalmatlanná teszi (i) a Felhasználó által eladott vagy más módon a Rendszer ; (ii) bármely olyan anyagot, amelyet az Ügyfél a harmadik fél tulajdonjogait megsértő vagy állítólagosan sértő anyagot szolgáltatott; (iii) szerzőijog-bitorlást, és (iv) minden olyan hibás kamerarendszert, amelyet az Ügyfél a Camera System használatával együtt értékesített.

1.png