+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Solar vasúti kamera

napelemes kamera kültéri termék leírása Sunwebcam Solar 4G IR PTZ kamera sorozat egy erős, könnyen felfejlődik, teljesen önálló HD Ultra HD (UHD) felügyeleti megoldás. A rendszer van felfegyverez-hoz beszerez hatásos távoli oldal, 24/7 nap/Night felügyeleti a legtöbb...

Product Details

napelemes kamera kültéri

Termék leírása

Sunwebcam Solar 4G IR PTZ kamera sorozat egy erős, könnyen felfejlődik, teljesen önálló HD Ultra HD (UHD) felügyeleti megoldás. A rendszer van felfegyverez-hoz beszerez hatásos távoli oldal, 24/7 nap/Night felügyeleti a legigényesebb alkalmazások bárhol sejtes 4 G lefedettség áll rendelkezésre. Az alap ZTN4GSD-200 nap PTZ kamera rendszer épül a hálózati IR PTZ kamera nyilvánított valódi 1080P HD videó akár 0 lux (nincs fény), köszönhetően a beépített magas teljesítmény IR LED megvilágítás. Felszerelve a kamera mikro SD vagy Micro SDHC tárolására a választható fedélzeti NVR az egység lehetővé teszi a rugalmas lehetőségeket kimagasló felvételi képességekkel. WiFi kommunikáció és a 4G celluláris mobil kapcsolatok hardver univerzális támogatja a leg--bb hordárok világszerte vannak ellátva. A választékban szerepel távoli monitoring a webes felületen CMS / NVR szoftver és mobil megtekintés alkalmazások is a keze ügyében. Robosztus alkalmazások és valódi sokoldalúság épült a felhasználók azonosítására és nyomon célokat a távoli helyek teljes sötétségben nagy távolságról bárhonnan is a szúró telefon. Teljesen napelemes-a ' könnyű-hoz felszerel és a rendelkezésre álló számtalan lehetőséget, hogy segítsen elérni semmit, a felügyelet, biztonsági, Időzített felvétel, és azon túl.

Sunwebcam ZTN4GSD-200 fő jellegét meghatározza:

Teljesen napenergiával működő, önálló infravörös HD PTZ biztonsági kamera rendszer

1080P HD Video-on 30fps vagy 720p-on 30fps

H.264 és MJPEG (új H.265 opcionális)

5 x optikai Zoom-autofókusz lencse (más választások elérhető)

Épít--ban infravörös IR LED

Robosztus 4G LTE univerzális WiFi-hardver (nem nyújtott szolgáltatás *) plusz külső all-in-One Omni Antenna

Magában foglalja a teljes funkcionalitású webes felületen és ingyenes PC NVR / CMS szoftver mobil alkalmazások

iPhone, iPad, Android, PC Windows és MAC minden támogatott

Komplett megfigyelő élő megtekintése, keresés, lejátszás, felvétel, Export

Támogatja a fedélzeti tárolási és jelet ad nyomozás, választható IVS videóinak Analytics

Támogatja a kettő-út Audio mikrofon/hangszóró, sziréna, LED spotlámpa, I/O riasztó és eszköz relék

Támogatja a Sunwebcam Linux, és PC NVR rendszerek (opcionális)

Egységes multi-rendszer tervek támogatása

Opcionális távirányító hatalmat, rendszer ellenőrzése

Választható másodlagos vezeték nélküli kommunikáció - bővíthető

Külön rendelhető színes festék rendszerek, Porfestés, stb fekete vagy fehér alapszínek

Választható Sunwebcam forgalom fokozatú szekcionált Pole rendszer

Választható lítium alapú intelligens akkumulátor már elérhető a verhetetlen teljesítményt és hosszú élettartam

Egyéni beállítások igény szerint - ra-haladó távoli támogat Bennfoglaltság

Nagy felbontású, Ultra HD (UHD) magas megfigyelő:

Sunwebcam barátait napelemes kamera rendszer tervez segít, hogy a nagy teljesítményű, teljesen önálló PTZ kamera műveleteket egy költség-hatékony és hatásos vonás készlet mint a távfelügyelet soha nem látott. Sokszoros változat-ban épült az egységet alapértelmezett Pan/Tilt/Zoom IP kamerák büszkélkedhet ipar legjobb tulajdonságait. További szerelve egy automatikus beállítása intelligens IR LED-tömb illesztve van 5 x látási berreg lencse majdnem azt mondja, minden, amit tudnod kell. Ilyen IR támogatások éjjellátó távolság több mint 400ft a standard modellek. A ZTN4GSD-200-as sorozatú szállít még az alap modell és egy választék-ból értelmes jellegét meghatározza mint a WDR kamera beállításait a megfelelő nagy sebességű pontosság megtekintése, keresés, lejátszás és export könnyen el élni. Teljesítményt, igaz, felhasználóbarát, változatos képességeire, mint például RTSP élő streaming jön össze a kiváló eredmények.

Épített kifogyhatatlan, masszív, de moduláris igények:

A Sunwebcam ZTN4GSD-200 nap IR PTZ kamera rendszer minden bizonnyal új mércét állít a távfelügyelet. Minden alkatrész a mostoha épülnek, szeret a robosztus 4G és WiFi lehetővé tett egyenetlen rendszer berendezés is választható fedélzeti PC alapú hardver- vagy Linux NVR. Az összes ez, a design mindig moduláris, az ügyfelek kérésére, bővítmények, kínálunk széles legyen, az érzékelők, mikrofon, hangszóró, LED-es lámpák, i/o vezeték nélküli távoli relék és azon túl. Minden szempontból professzionális és szándékos-hoz szállít magas vég, megbízható biztonsági videó sok éven át. A rendszer könnyen alkalmazkodhatnak a kérelem alternatív vagy sokszoros réteg-ból szikratávíró vagy más kommunikációs lehetőségeket, több kamera javítás vagy PTZ és több könnyen segítségével a szakértők Sunwebcam barátait.

Sunwebcam Superior intelligencia:

Sunwebcam szakértők termel moduláris speciális megoldásokat számtalan módosítások és a Testreszabás egyes alkalmazások igényei. Lehet, hogy több rendszer telepítése egy távoli helyen, építési telek, vagy a város egész Sunwebcam szakértők kínál élvonalbeli rendszerek egyetlen és a tapasztalat, hogy elérje a céljait simán. Lépjen kapcsolatba a barátságos személyzet ma, és tudjon meg többet a sok előnyöket biztosítunk. Legyen rugalmas szerelés, state-of-the Art codec H.265 operatív igényeknek SDK vagy nyílt platform protokollok, megoldások Sunwebcam barátait terjed ki a legszélesebb körű modern lehetőség.

Minden jellegek-ból használ, beleértve az aktív és a Re-Active felügyelet, biztonság, megfigyelés, gyorsított felvétel, értesítés, figyelmeztetés, kommunikációs és távoli továbbító i/o-vezérlő, és


Hot Tags: Solar vasúti kamera, gyártók, a beszállítók legjobb, vásárlás, olcsó, árak, eladó
Kapcsolódó termékek
Inquiry