+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Solar Powered CCTV kamera rendszer

Solar powered cctv kamera rendszer termék leírása hordozható syrveillance készülékek használt építési projektek, balesetek, a zord időjárás és a forgalom problémák, a képessége, hogy gyorsan egy önálló, ideiglenes felügyeleti rendszer eszközöket biztosító további intézkedésként a...

Product Details

Solar powered cctv kamera rendszer 
Termék leírása
Hordozható syrveillance készülékek használt építési projektek, a balesetek, a zord időjárás és a forgalom problémák, a képessége, hogy gyorsan egy önálló, átmeneti megfigyelési rendszer azt jelenti, hogy egy további biztonsági intézkedés munkavállalók, a válaszadók és a nyilvánosság számára, és a távoli webhely ellenőrzése egy kompakt, hordozható, önálló egységet. Nézni munka zóna, esemény területeken, és a probléma helyek, amikor és ahol szükséges.

Kamera

Villamosenergia-rendszer

Pótkocsi

Fényképezőgép-típus
Clear-kupolás nappal/éjjel, pan-tilt-zoom (PTZ)
Optikai zoom
5 szabványos
Kommunikáció
Nagy sebességű 4G mobil router, hozzáférhető keresztül Internet TCP/IP-kapcsolat (nincs helyi hozzáférés)
Felvétel
Digitális rögzítés fedélzetén
Web
Valós idejű távvezérlő
Ügyfél
Okos telefon app

Akkumulátor
30Ah mély ciklus
Napelem
100W
Solar vezérlő
20A
Alacsony feszültségű kapcsolat bontása
Power-berendezések el, amikor akkumulátorfeszültség alacsony; rendszer automatikusan újraindul, ha az akkumulátor is feltölthető; feszültség és a hőmérséklet beállítások is állítható

Súly
20KG
Építési
MIG hegesztett, unibody-stílus
Befejezés
Kemencében sült fűszeres bevonat
Lábnyom
220x365cm
Az árboc magasságát
6500 cm-es
Utazási magasság
2100 mm-es
Kóc rántás
Szabványos beviteli rántás, labda 2-be vagy 2½-in. Átm x 1-a. CS sarkcsap kapcsolókészülék

Általunk kínált előnyök
1. minden termék fotók bemutattuk az interneten volt a műhely vagy ügyfeleink, ők valóság háttérrel, és Photoshops nélkül.
2. legújabb technológia, mind a hardver és szoftver termékek.
3. magas minőség-ellenőrzés. Tudjuk irányítani az eredeti anyagok minőségét ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszer bevezetésével.
4. a legversenyképesebb áron.
5. professzionális technikai támogatást. Voltunk ebben az iparágban több mint egy évtizede, és teljes a tapasztalatok resolveany típusú problémát, amely a(z) szembe a jövőben. Továbbá a műszaki támogatást nyújtanak a termék teljes élettartama alatt.
Szolgáltatásaink
1. minden, a fenti ár a FOB Zhongshan kikötői ár vagy CIF-ár, attól függően, hogy a különböző országok vagy régiók alapul.
2. standard csomag: standard kartondoboz export vagy rétegű fa dobozban, attól függően, hogy a különböző termékek.
3.Guarantee: 1 év átfogó minőségi garancia, csere ingyenes alkatrészek kapnak, ha bármilyen probléma occurredduring jótállási időszak.
4. átfutási idő: App mennyiségtől függően 15-30 munkanap. App 3 munkanapon belül, ha bármely termék készletek állnak rendelkezésre.
5. fizetési tétel különböző, pontosan vizsgálat szerint.
6. kínálunk legjobb ügyfélszolgálat előtti és utáni értékesítés. Bármely kérdezi lesz probléma 24 órán belül válaszolt, előtt, vagy után értékesítési megoldási módozatokat, és 3 munkanapon belül megoldott.

Hot Tags: napenergiával működő CCTV kamera rendszer, gyártók, a beszállítók legjobb, vásárlás, olcsó, árak, eladó
Kapcsolódó termékek
Inquiry