+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Solar Rejtett WiFi kamera

napelemes biztonsági kamera A vezeték nélküli biztonsági kamerák megvédik Önt a hagyományos, kemény huzalos riasztási rendszerek költségének egy részétől. Mivel nincsenek vezetékek, egyszerű mozgatni a kamerákat és a mozgásérzékelőket a beltéren és a szabadban. Egyes modellek ...

Product Details

napelemes biztonsági kamera

图片3.png

A vezeték nélküli biztonsági kamerák megvédik Önt a hagyományos, kemény vezetékes riasztási rendszerek költségei között. Mivel nincsenek vezetékek, egyszerű mozgatni a kamerákat és a mozgásérzékelőket a beltéren és a szabadban. Egyes modelleket úgy terveztek, hogy megfeleljenek az időjárási feltételeknek, és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között készültek; másokat be kell helyezni az időjárásálló fényképezőgépházba.
A sunwebcam szoláris vezeték nélküli biztonsági kamera nagyszerű dolog, mert nincs szükség külső tápvonalra vagy hálózati csatlakozásra. Minden távoli helyszínen elektromos vagy internetkapcsolat nélkül használják őket. Mivel a kamerák vezeték nélküliek, használhatóságuk korlátlan. Könnyen nyomon követheti a családi tevékenységeket, az állatokat, az építkezéseket, a parkolóházakat, a környezeti változásokat, az egyetemeket és az iskolákat, a magán tulajdonokat és a vállalkozásokat.
Természetesen hosszú időn keresztül még mindig áramforrásra kell csatlakoztatni őket. Ez általában akkumulátortípus, vagy belső energia. Azonban a probléma itt az, hogy az akkumulátoroknak szükségük van arra, hogy kicseréljék vagy energizálják. A fényképezőgépegységekhez csatlakoztatott napelemek folyamatosan tölthetik az akkumulátorokat. A napenergia technológiák jelentősen javultak több év alatt, és a hatékonyság és a panelek még a felhős napos napokon is működni fognak. Azok a mozgásérzékelők, amelyek aktiválódnak, feltéve, hogy az aktivitás jelen van, biztosítják, hogy a kamerafutási idő és az adattároló terület semmiképpen sem pazarolható el.
Ha otthoni tulajdonosa vagy, akkor a napelemes biztonsági kamerarendszereket használja a rögzítéshez, miközben távol van, csatlakoztatva őket bármelyik felvevő eszközhöz, esetleg egy digitális videorögzítőhöz (DVR), videomagnóhoz vagy számítógéphez. A fényképezőgépet úgy is beállíthatja, hogy automatikusan csatlakozzon a számítógéphez, és azonnali üzeneteket küldjön tűz vagy gázszivárgás esetén. Minél gyorsabban távol vagy, akkor megtalálja az ingatlan környezete állapotát. Felismeri az üvegszüneteket, valamint minden otthoni mozgást.
A legfrissebb napelemes biztonsági kamerakészletek nagyon megértik a telepítést. Úgy fejlesztették ki őket, hogy könnyen áthelyezhessék a fényképezőgépet a tulajdonuk legfrissebb helyére. Nagy teljesítményű távadók szükségesek lehetnek nagyméretű tulajdonságok vagy területek esetében. Az új kamerákat azonnal hozzáadhatja a meglévő rendszerhez, mivel nincsenek vezetékek. A védelmi kamerakészletekben található napelemek megfelelő méretűek ahhoz, hogy a belső akkumulátort idővel feltöltsék. Van még egy back-up tápegység, ha az akkumulátor lemerül az egyik napról a másikra. Ha úgy dönt, hogy a biztonsági kamerák használatát szabadban vagy távoli helyszíneken kívánja használni, akkor ez a napelemes mozgásérzékelő kamera az okos választás.

Jellemzők

1. Nagy érzékenységű és nagy SNR mikromegapixeles CMOS érzékelő

2.2.8mm-12mm Professzionális HD megapixeles nagysebességű lencse

3.Support mobiltelefon távoli nézet, kompatibilis sok okostelefon operációs platform

4.Tupport bőséges hálózati protokoll: TCP / IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, RTSP stb.

5.Támogatás: FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM / GPRS / EDGE

6.Support 3G / 4G / WIFI 802.11b / g / n vezeték nélküli hálózat

7.Support ONVIF protokoll

8.Támogatja a riasztási képeket az E-mail küldéséhez

9.FTP-kiszolgálóra feltöltött riasztási képek

10.Support időzítő rögzített kép feltöltött Micro SD kártya és FTP szerver

11.Support statikus IP, támogatja a dinamikus IP (DHCP)

12.Support P2P Plug and Play

13.Támogatás IE, Google, Firefox böngésző

14. Beépített webszerver, hogy megkönnyítse a felhasználó számára a szabványos IE böngészőt, hogy elérje a valós idejű böngészés és beállításkezelés

15.Támogatja a mozgásérzékelő riasztást (több területet és érzékenységet) és az érzékelő riasztását

16.Support 10M / 100M hálózati adaptív

17 beépített Micro SD kártyahely, Max 128G, időzített felvétel


Hot Tags: szoláris rejtett WiFi kamera, gyártók, beszállítók, legjobb, vásárlás, olcsó, ár, eladó
Kapcsolódó termékek
Inquiry