+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Hírek > Tartalom

Miért emberek, válassza a kamera Solar 4G

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: May 18, 2017

Biztonsági és védelmi olyan két olyan intézkedések, amelyek gyakran felhívni az emberek figyelmét, és meggyőzze őket, hogy fogadjanak el néhány, a legfrissebb és a műszakilag fejlett rendszerek megfelelő biztonsága érdekében, és a nyugalmat. Bizonyos területeken, ahol biztonsági mérések magas, a háztartások, üzletek, és a munkahelyek, és kereskedelmi helyek CCTV kamera telepítés esetében előnyös, számos módon, hogy segít. Ezek a kamerák a telepítés előtt mi gyakran jön szem előtt tartva a válassza ki energiahatékony típusokat.

Ha ezek a követelmények a fejedben, megtalálja Solar 4G fényképezőgép a megfelelő beállítás közül választhat. Solar 4G kamerák vagy a napenergia 4G vezeték nélküli kamerák a magasan fejlett egy elég képes egyidejűleg videó és hang átvitel, és elküldi a különböző érzékelő jelet, mint páratartalom, szél power érzékelő és vízszint érzékelők jeleit online. Solar 4G kamerák is könnyen telepíthető, és jön-val egy hozzáadott funkciók száma. Ezek megfizethető ár; míg a fejlett funkciók teszik ideális választás. Ők tud küld video és audio könnyen; rövid idő ők kényelmes az embereknek, hogy távolról kezelni őket.

1(001).jpg

Szakértők szerint, egy speciális és hatékony modell4G fényképezőgép jön-val több mint 20 napos készenléti időt; Bár több mint 5 nap munkaidő csodálatos. Érdekes dolog a elem vezetés rendszer, ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintje bármikor, és mutatja, hogy a telep töltés, hogy ügyekben sokat az emberek mind a munka és az élet alatt.

Ilyen fényképezőgép jön-val támogat-felhő szolgáltatások; rövid idő ők tud fog fénykép-ban szabályos idő és veszi a videót a rendes játékidőben is. Ilyen kamerák is elérhető felhő sarokban, hogy tartsa a biztonsági adatokat feltölteni az adatokat. Van egy sokkal több, hogy fog kapni, ezek a kamerák.

Zhongshan GateseaTechnology Ltd hozza meg ilyen csodálatos kamerák és számos mások mint GSM kamera.