+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Hírek > Tartalom

Mi teszi a napelemes 4G fényképezőgépet másnak

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Nov 13, 2017

A Solar 4G fényképezőgép, a teljes név a napelemes 4G vezeték nélküli kamera, egy új generációs IOT vezeték nélküli hálózati kamera a Zhongshan Gatesea Technology Co., Ltd., amely egyidejűleg át videó és hang, és elküldi a különböző érzékelő jelek, mint a jelek a páratartalom érzékelő, szél teljesítmény érzékelő és vízszint érzékelő. Azonban mi teszi a napkollektoros 4G kamerát a digitális termékek ilyen korszakában.

1(001).jpg

Valójában a digitális termékek sok funkciója egyre inkább humanizálódik, hogy megvalósítsa a leginkább kényelmes embereket, és a napelemes 4G kamera sem kivétel. Mint a neve, a napelemes 4G kamera videókat és hangokat küldhet 3G / 4g és Wi-Fi hálózaton keresztül. És támogatja a GPS funkciót, nagyon kényelmes az emberek számára, hogy távolról irányítsák a kamerákat.

A munkaidő az emberek számára is fontos. Az embereknek kétségei lesznek a termékekre, amelyek állandó töltést igényelnek, ami szintén rossz hatással lesz a felhasználói élményre. A Solar 4G fényképezőgépnek alacsony az energiafogyasztása, készenléti ideje körülbelül 20 nap, a munkaidő körülbelül 5 nap. A napelemes 4G fényképezőgép rendszere különösen távoli akkumulátorkezelő rendszer, bármikor ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, és megmutathatja nekünk, hogy az akkumulátor töltés alatt van-e, ami mind a munka, mind az élet számára sokat jelent.

A Solar 4G fényképezőgép képes támogatni a felhőszolgáltatásokat is, rendszeres időben fotókat készíthet, normál időben videót készíthet, feltöltési adatokat tölthet fel a felhő sarkában, hogy megőrizze az adatok biztonságát. Mi több, a kamera nem fog elveszteni a kapcsolatot, amíg van egy jel, míg a hagyományos vezeték nélküli kamerák továbbra is használ usb körülírt 4g modul.

Nem kétséges, hogy a napelemes 4G kamera jobb, mint a hagyományos vezeték nélküli kamera, függetlenül annak funkciójától és munkaidejétől. Nem csoda, hogy népszerű az emberekkel.