+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Hírek > Tartalom

Solar 4G kamera és erdő Tűzvédelem

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Nov 09, 2017

Kétféle a tűz megelőzését, egyik emberi védelmi, egy pedig a műszaki védelem. Az emberi védelmi, hogy a megfigyelés torony monitoring, ez a megfigyelés platformján megfigyelni az erdőtűz előfordulását, határozza meg a helyét, a tűz, a tűz jelentés, előnyei a lefedettség az nagyobb, a hatás jobb. Hiánya, az életkörülmények, a távoli erdős területeken nélkül egy Őrtorony; A megfigyelés hatása korlátozott topográfia, kis lefedettség, meghalt a szögek és üres, amelyeket nem kell tartani. Lehetetlen betartani a tűz, a maradék tűz, a föld alatti tűz nagy területeken. A mennydörgés és villámlás nem látható; A megfigyelés egy módszer, amely függ a tapasztalat a kilátó. A pontosság alacsony, és a hiba nagy. Más emberek fenyegeti a villám, a vadon élő állatok és az erdő encephalitis.

Műszaki védelem-hoz használ 4g vezeték nélküli hálózati kamera, Távfelügyelet, a kamera telepítése után lehet a távolság monitoring erdő, nem számít, milyen messze, mindaddig, amíg ő volt a tűz, láthatjuk a felügyelő központban, a tűz található időben, kellő időben történő riasztás , értesítse a legközelebbi személyzet tűzoltás.

A legnagyobb előnye Solar 4G kamera, felügyelet nélküli, biztonságos, környezetvédelem és energia-megtakarítás. -A ' a legjobb választás az erdőtűz-megelőzés, és a legjobb tűz megakadályozás szerszám!