+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Hírek > Tartalom

A 34G videó megfigyelő technológia alkalmazása az erdőtüzek megelőzésében

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Jul 22, 2017

Az erdőtüzek a világ egyik legfontosabb erdőgazdálkodási katasztrófája, az erdősítés folyamatos fejlesztése Kínában, a tűzmegelőzés kiemelt prioritás. Az erdőtüzek megelőzésére szolgáló videomegfigyelő rendszer fő funkciója a füst és a tűz pontos és hatékony azonosítása. A 3 / 4G új technológia, a nagyfelbontású videó átvitel és képfelismerés bevezetése után a tűzparancsnok távolról képes megtekinteni a valós idejű videófelügyeletet mobiltelefonokat és számítógépeiket, hogy az erdőtüzek megelőző videófelügyeleti rendszere hatékonyan javuljon.

A tűzvédelmi videomegfigyelő rendszer az erdőtüzek megelőzésének és monitorozásának egyik fontos eszköze volt hazánkban, miután belépett az intelligens, egy új generációs front-end készülékekhez, nagy pontosságú golyós lemezjátszóval és intelligens tűzfüstfelismerő algoritmussal teljes felszereléssel, lerövidíti a hajóutazási időt, javítja a helymeghatározási pontosságot és a felismerési képességet, a rendszer képes megvalósítani a "korai felismerést, a pontos riasztást, a tűz pontos elhelyezkedését"

A jelenlegi piacon az erdőtüzek megelőző videó megfigyelő rendszernek különféle funkciói vannak, a hardvereszközök nem egyenletesek, egységes tervezési, gyártási és alkalmazási előírások hiányoznak, ezért az Állami Erdészeti Igazgatóság "az erdőtüzek megelőzésének technikai előírásait 2016. január 18-án, a szabványt hivatalosan végrehajtották június 1-jén. Az ipari szabványok megfogalmazása felgyorsítja a tudományos és technológiai eredmények széles körű terjesztését, szabványosítja a piaci verseny sorrendjét, és egységes parancsot és egységes erdőtűz-megkülönböztetést valósít meg.