+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Hírek > Tartalom

4G kamerák vezetett a fejlesztési, a közlekedési felügyelet

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: May 12, 2017

Manapság sok a busz rendszerek továbbra is támaszkodhat IP videó felügyeleti, ez is egy nagy mező egész Földünk, hogy erőteljesen dolgozzon. Sok tömegközlekedési rendszerek most használ a legújabb IP videófelügyeleti rendszer figyelemmel teljes busz. A felügyeleti rendszer megköveteli a sok IP megfigyelő 4G kamerák. Éppen ezért 4G kamerák tud vezetni a fejlesztési, a közlekedési felügyelet.

Szerint szükséges személyzet monitoring rendszer busz első találta magáncég, amely tömegközlekedéshez. Hogy eredetileg úgy tervezték, egy ilyen rendszer védelmében a Sishourenyuan, nem az egyes bűnözők támadás. Ezt követően azonban lassan fegyverfajtát ellenőrző mechanizmust. Van egy ilyen ellenőrzési rendszernek, a törvényen kívüli elemek konvergált sokat, úgy, hogy a bűnözés is csökkent.

1(001).jpg

2(001).jpg

Busz megfigyelő rendszer gyakran kapcsolódik a művelet és az ütemezési rendszer. Ennek eredményeként ha a busz ütközött egy közlekedési balesetben, az nem fél, úgy állítsa be az indulási útvonalak időben, is kapcsolatba léphet a security center több gyorsan. Ha problémái vannak az utasok, akkor is kap a kontroll szobában néhány telefon hív-ból a rendszer használatával, így jobban védik az utasok személyes biztonságának

Általában van több 4G kamerák telepítve, minden buszon, akkor az információkat az autó jobban tárolható. Mi rendszeresen át a tárolt információ a felügyeleti központ, ha szükséges. Ez is egy nagy fénypontja, hálózat sajtófigyelő szolgálat, úgy véljük, hogy alatt 4G kamerák lendületet. A busz sajtófigyelő szolgálat persze-hoz kap jobb fejlődését.