+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Megoldás > Tartalom

Sunwebcam Solar vezeték nélküli biztonsági kamera

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Mar 14, 2018

Az arány a biztonsági kamera beállítása attól függ, milyen sunwebcam solar vezeték nélküli biztonsági kamera rendszer, amire vágysz, gondolkodik, mint okos telefonok és tabletta, és végül a különböző biztonsági videokamerák használó távoli nyomkövető funkciókat vágy set up körül az irodában vagy otthon.

1.jpg

Sunwebcam 3G / 4G Solar Powered kamera


Vegyek sunwebcam napenergia vezeték nélküli kamera rendszer?

Helyszíneken, amelyek még több mint 40 láb szüksége lesz egy sunwebcam Szolár vezeték nélküli biztonsági kamera egy állítható lencse vagy egy állandó szempontból objektív. Láthatjuk, mint egy negyed mérföldet, attól függően, hogy melyik lencse használhatja, még több szűk. Még akkor is tudja használni a PTZ kamera, hogy pán körüli, és berreg-ba egy adott helyen. Hogy bizonyos, hogy illeszkedjen a video fényképezőgép a megfelelő lencse információszerzés egyedi címkék és autós arcok autók sok húzáskor. Sunwebcam solar 4G fényképezőgép birtokol kocsi kinyomoz és éjjellátó, azt e-mailben ha valaki megjelenik a kép, küldök neked egy e-mail értesítést.


Analóg vagy alapvető HD biztonsági elektronikus kamerák valójában adhat IP videó kamerák nagyon megegyező adatok hossza szedése után a koncepció elhelyezése. Ha akarsz egy kapu, vagy a folyosón, egyenletes-val egy alacsony határozat elektronikus fényképezőgép kapsz kiváló képek ha a videokamera belül 15 láb a pontosan mit készítsen fedezésére. Abban az esetben, sírnod kell megy még az állam mintegy 40 láb, szüksége lesz, hogy kihasználják a nagyobb felbontású sunwebcam solar vezeték nélküli biztonsági kamera. Még mindig kap arc funkciók, tetoválás és egyéb kis információt.

2.jpg

Sunwebcam 3G / 4G Solar Powered PTZ kamera


2 iránymutatások elsődleges biztonsági elektronikus kamerák elhelyezése és funkciója. IP videó kamerák fantasztikus, abban az esetben Ön megvásárolja a magasabb-vég minták több helyen terjed ki, és egy sor, jelentős további információ, kevesebb videó kamerák több helyen is le lehet fedni. Az IP-elektronikus kamerák hátránya, hogy a költség-per elektronikus kamera és a hálózati közlekedési dugó. Egy jó IP kamera változhat az 150 $ a $400 míg egy nagyobb end IP elektronikus kamera változhat 500 $1200 $. IP kamerák továbbá Web részletek sertések. A ki lehetőséget, hogy van egy rutin DSL vagy magas minőségű Web létrehozott helyén Légy résen-hoz ellenáll a mérsékelt Web Egyesülete. De mi sunwebcam solar 4G fényképezőgép a helyét a SIM-kártya, amely lehetővé teszi a kamera minden pillanatát jelezni. Így kaphat képek és videók a telefon minden alkalommal.

Tudjon meg többet sunwebcam napelemes kamera:http://www.gatesea.com.