+86-760-87808162sales@gatesea.com

Termék kategória

Haza > Megoldás > Tartalom

Sunwebcam 3G / 4G Solar Powered kamera

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Mar 13, 2018

Napelemes kamera jelenleg az egész. Egész nézel, állandóan úgy tűnik, hogy legalább egy meglepetés video kamera, a hely felügyelete, valamint a kiváló tényező. biztonsági elektronikus kamerák rekord bármilyen, hogy megy a, folyamatosan szemmel a helyét, és kínál ideális igazolás, ha valami keretében kerül sor, véleménye.

图片1.png 

Sunwebcam 3G / 4G Solar Powered kamera

 

Biztonsági kamerák előre, az innováció, mint ők végén, hogy inkább elterjedt. Nem egyszerűen felfedezték a bankok és más vállalati telephelyekre; még házak használja kihasználva a zártláncú tv (CCTV) videokamerák, ellátó ingatlantulajdonosok biztonság és biztonság. Ez az üzenet közvetlen Ön abban, hogy az ideális típusasunwebcam 3G / 4G solar powered kameraaz Ön otthonába.

 

 

Legjobb helyen-az elektronikus biztonsági kamerák

Például golyó design bütykök használ egy burkolat, hogy időjárásálló, és láthatjuk, hogy nagyjából 35 láb, és látta szög, 70 fokos, így a legjobb szöget egy digitális fényképezőgép lehet elérni anélkül, hogy a fotó misshaping. Infravörös kamerák látható, sötétben, hatékony, a látás, mint 25 láb, talán még tovább némely könnyű. A nappali/éjszakai videokamera egyfajta vadonatúj cam, használó egy további finom elképzelhető forgács, amely lehetővé teszi, hogy az alacsony fényviszonyok mellett, még sokkal jobb, mint infravörös kamerák, azonban az üveg megléte hatással lehet a kép felbontását. C szerelt kamerák segítségével meg lehet változtatni, és attól függően, hogy a lencsék, ez használ, lehet nagyítani egy adott helyen. Végül, kupola típusú elektronikus kamerák hatékonyak a hardiest a feltartotta a találatot IP65 vízálló szint ellen.

 

Ahhoz, hogy optimális védelmet, meg kell értened, hová tegye a biztonsági elektronikus kamerák, valamint mely sunwebcam 3 G/4 G solar powered kamera előnyeit erre a helyre. Entryways egy finom példa, különösen akkor, ha a kamera is kezd a nagy felbontású képek. Ez lehetővé teszi a videó kamera rögzíti az arcát, mindenki séta. Másrészt elektronikus kamerák, hogy látta a nagy szögek javára helyek egy nagy tevékenység esetén, és helyeken, hogy ház díjas tulajdonától.

 

Vannak különböző fajta biztonsági kamerák-hoz csákány-ból. Néhány-ból ezek állnak golyó tervezés, infravörös, nappali/éjszakai, C-mount, és dome kamerák ezek mindegyikének megvan a saját különböző funkciókat, ami külön őket egymástól, hagyva, hogy körülbelül a maga választott.

 

 

Fekete-fehér vagy színes?

Színes felbontás is egy fontos eleme a sunwebcam 3G / 4G solar powered fényképezőgép. Fekete-fehér felbontás kamerák több költség hatékony, és látják, sokkal jobb helyeken, a kevés fény. Színes felbontás videokamerák, másrészt, hogy képes, hogy egy átfogóbb képet helyét, lehetővé teszi, hogy sokkal jobb meghatározása érdekében az egyének. Az elsősorban költségvetési terv aggodalomra ad okot, de valami, érdemes gondolkodni.

图片2.png 

Sunwebcam 3G / 4G Solar Powered kamera

Vezeték nélküli vagy vezetékes?

Mindkét fajta videó biztonsági kamerák a munkát a tartás egy szem-ra egyszerűen nagyszerű azonban ez is valami, hogy fontolja meg. Tartsuk szem előtt, hogy vezeték nélküli kamerák több hordozható, észrevehetetlen és egyszerűbb létrehozni, míg a vezetékes elektronikus kamerák több rögzített, ideális elhelyezése helyszíneken igénylő következetes néz.

Másik dolog, gondolkodni

 

Míg keres részére egy sunwebcam 3G / 4G solar powered fényképezőgép, www.gatesea.com, medve, mind a számos funkciók, hogy a cam hasonlóképpen lehet hasznosítani, mint hang fogása, éjjellátó, és gyönyörködtető gyorsított csendes szemcsésedik. Ugyanígy beállítható a TELEVÍZIÓBAN, hogy kap a takarmány, az elektronikus kamerák, és hasznosít, innováció felvette volna gyorsan változtatni a televíziós csatorna az elektronikus kamera mozgás, vagy ha a televízió nem igazán a használat, a videomagnó, azonnal szalagos Video motion megtalált. Ez egyben lehetőség Web-kapcsolat, lehetővé teszi, hogy a videó takarmány számítógépetek rendszer, vagy talán küld egy e-mailt a bejelentő bármely tevékenység videóra.

 

Ön még psziché, ki a hamis nyomon követési videó kamerák lawbreakers. -A ' félelmetes személyek kísérlet semmit a házban, sugárzó azt a benyomást, hogy a haza van egy monitoring rendszer költség-hatékony módszer. Természetesen ez is csak, ha tudod fizetni egy igazi sunwebcam 3G / 4G solar powered fényképezőgép.